زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست

10 روش ساده برای پیشگیری از بیمارهای خطرناک

چهارشنبه, ۲۹ مرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۱۸ ق.ظ


هیچ مادۀ غذایی به تنهایی نمی تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد ولی ترکیب مناسبی از مواد غذایی گوناگون می توانند این خطر را کم کنند. بهتر است حداقل دو سوم از هر وعدۀ غذایی که مصرف می شود  مواد غذایی با پایۀ گیاهی و حداکثر یک سوم  آن از پروتئین های حیوانی باشد.
در ادامه به نکات زیر در مورد بهترین ها و بدترین ها در تغذیه خود، توجه کنید.


1. با رنگ ها به جنگ بیماریها بروید :
میوه ها و سبزیجات سرشار از مواد مغذی ضد سرطان هستند و هر چه دارای رنگدانه های بیشتری باشند، دارای مبارز های  بیشتری در برابر سرطان هستند. هم چنین این مواد غذایی می توانند از راه حفظ وزن مناسبِ بدن ااز بروز سرطان جلوگیری کنند. اضافه وزن می تواند خطر ابتلا به سرطان هایی مانند سرطان کولون (روده)، مری و کلیه را افزایش دهد. بهتر است روزانه پنج وعده میوه یا سبزی مصرف شود.






2. صبحانه ای بر ضد سرطان:
فولات از گروه های مهم ویتامین بی (VB) است می توان از بدن در برابر سرطان های کولون، رکتوم و پستان محافظت کند. این ویتامین به مقدار زیاد در میوه، سبزیجات و دانه ها وجود دارد و به مقدار کمی هم در محصولات لبنی وجود دارد. بنابراین این ویتامین به مقدار زیاد در صبحانه های مرسوم موجود است. نان های کامل و غلات غنی شده و آب پرتقال سرشار از فولات هستند.






3. سایر مواد غذایی سرشار از فولات:
منابع دیگر فولات، مارچوبه و تخم مرغ است. هم چنین فولات در جگر مرغ، لوبیا، دانه آفتابگردان و سبزیجات با برگ های سبز مانند اسفناج و کاهو وجود دارد. بنا بر انجمن سرطان آمریکا بهترین راه دریافت فولات، مصرف قرص و دارو نیست، بلکه مصرف مقدار کافی از میوه جات و سبزیجات و غلات غنی شده می باشد.






4.پرهیز از خوردن فست فودها:
خوردن گهگاهی یک ساندویچ ژامبون یا هات داگ به بدن آسیب چندانی نمی رساند ولی قطع مصرف فرآورده های فرآوری شدۀ گوشت مانند ژامبون و هات داگ می تواند احتمال ابتلا به سرطان های کولورکتال و معده را کاهش دهد. همچنین باید توجه داشت که مصرف غذاهای دودی یا نمک سود شده، بدن را در معرض عواملی که به طور بالقوه باعث سرطان می شوند قرار می دهد.






5.گوجه فرنگی بر ضد سرطان:
به خاطر لیکوپن - رنگدانه ای که به گوجه فرنگی رنگ قرمز می بخشد- است یا مادۀ دیگری، هنوز مشخص نیست. ولی تحقیقات انجام شده، ارتباط مصرف گوجه فرنگی و کاهش ریسک ابتلا به سرطان از جمله سرطان پروستات را اثبات کرده اند. همچنین مطالعات نشان داده اند که محصولات فرآوری شدۀ گوجه فرنگی مانند رب ، سس و عصارۀ آن قدرت بیشتری در مبارزه با سرطان دارد.






6.قدرت ضد سرطانی چای:
با وجود که هنوز شواهد کافی وجود ندارد، ولی به نظر می رسد که چای خصوصاً چای سبز مبارز های قدرتمندی در برابر سرطان هستند. در تحقیقات آزمایشگاهی دیده شده است که چای سبز از ایجاد سلول های سرطانی در کولون، پستان، کبد یا پروستات جلوگیری می کند یا رشد تومور را در آنها کاهش می دهد. هم چنین چای سبز اثرات مشابهی روی بافت ریه و پوست داشته است. در بعضی مطالعات طولانی مدت تر مشاهده شده است که مصرف چای با کاهش خطر ابتلا سرطان های مثانه، معده و پانکراس رابطۀ مستقیم دارد.






7.انگور و سرطان:
انگور و عصارۀ آن خصوصاً انگور قرمز و بنفش حاوی
رسوراترول می باشند. رسوراترول ها دارای خواص قوی آنتی اکسیدان و ضد التهاب هستند. در تحقیقات آزمایشگاهی دیده شده است که این ماده از آسیب آغازینی که منجر به ایجاد سلول سرطانی می شود، جلوگیری می کند. ولی هنوز شواهد کافی وجود ندارد که بتوان با قطعیت گفت که مصرف انگور یا عصارۀ آن از بروز سرطان جلوگیری می کند یا آن را درمان می کند.






8.دوری از الکل برای کاهش خطر سرطان:
نوشیدن الکل خطر ابتلا به سرطان های دهان، گلو، حنجره و پستان را افزایش می دهد. هم چنین الکل می تواند احتمال ایجاد به سرطان کولون و رکتوم را بالا می برد. انجمن سرطان آمریکا در گزارشی اعلام کرده است که حتی مصرف روزانۀ مقدار کمی الکل این خطر را افزایش می دهد. خانم هایی که به دلیل فاکتورهای شخصی احتمال بیشتری برای ابتلا به سرطان پستان دارند باید در مورد مصرف الکل با پزشک خود صحبت کنند. 







9. آب و سایر مایعات خاصیت محافظت کنندگی دارند:
آب نه تنها تشنگی را رفع می کند بلکه از بدن در برابر ایجاد سرطان مثانه محافظت می کند، چون باعث کاهش غلظت فاکتورهای خطرساز در مثانه می شود. هم چنین نوشیدن زیاد آب باعث می شود تا افراد دفعات بیشتری دفع ادرار داشته باشند که همین موضوع باعث می شود تا عوامل مضر مدت کمتری در پوشش مثانه باقی بمانند.






10. لوبیا های سحرآمیز!:
لوبیاها خیلی برای بدن مفید هستند، یکی از همین فایده ها خاصیت ضد سرطانی آنهاست. آنها حاوی فیتوکمیکال های قوی می باشند که می توانند از آسیب هایی که منجر به سرطان می شود جلوگیری کنند. در تحقیقات آزمایشگاهی دیده شده است که این مواد رشد تومور را کند می کنند و از تولید موادی توسط تومور، که باعث آسیب به سلول های اطراف می شود، جلوگیری می کنند.






11. خانوادۀ کلم ها در مقابل سرطان :
سبزیجات تیره کلم عبارتند از کلم بروکلی، گل کلم، کلم سفید وقرمز، کلم بروکسل، چوی بوک، و کلم پیچ. اعضای این خانواده می توانند به صورت پخته یا خام طعم بسیار خوبی به غذا یا سالاد بدهند. ولی از آن مهمتر، ترکیبات موجود در این سبزیجات به دفاع بدن در مقابل سرطان های کولون، پستان، ریه و سرویکس (گردن رحم) کمک می کند.






12.سبزیجات با برگ هایی به رنگ سبز تیره
سبزیجات پربرگی که برگ های آنها تیره می باشند مانند سبزی خردل، کاهو، کلم پیچ، کاسنی، اسفناج، و برگ چغندر سرشار از فیبر، فولات و کاروتنوئید هستند. این مواد مغذی می توانند از بدن در برابر ابتلا به سرطان های دهان، حنجره، پانکراس، ریه، پوست و معده محافظت کنند.






13.محافظت از بدن با یک ادویه:
کورکومین عنصر اصلی در زردچوبه و یک جنگنده بالقوه سرطان است.
مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که این ماده می تواند تغییر شکل، تکثیر و تهاجم سلول های سرطانی برای تعداد زیادی از سرطان ها را سرکوب کند.






14.اهمیت روش پخت غذا:
تفاوت در روش پخت گوشت خیلی در احتمال ابتلا به سرطان تغییر ایجاد می کند.  سرخ، بریان و کباب کردن گوشت باعث می شود تا گوشت در دمای خیلی بالایی قرار بگیرد و در نتیجه موادشیمیایی در گوشت تولید شوند که خطر سرطان را زیاد می کنند. در آب پز یا بخار پز کردن یا با حرارت ملایم پختنِ گوشت، مقدار کمتری از این مواد شیمیایی تولید می شود. باید به خاطر داشت که هنگام آب پز کردن گوشت به آن مقدار زیادی سبزیجات اضافه کرد.






15. مخلوطی از میوه های قرمز:
توت فرنگی و تمشک دارای فیتوکمیکالی به نام اِلاژیک اسید هستند. این آنتی اکسیدان قوی همزمان به صورت های مختلف با سرطان مبارزه می کند. به این صورت که بسیاری از مواد ایجاد کنندۀ سرطان را غیر فعال می کند و سرعت رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهد.






16.بلوبری و سلامت افراد:
(بلوبری شاخه ای از سته ها(گروهی از میوه ها)ا ست و هم خانوادۀ انگور و توت فرنگی می باشد.)
آنتی اکسیدان های قوی در بلوبری ارزش زیادی در حفظ سلامتی و مبارزه با سرطان دارند. آنتی اکسیدان های آن با پاک کردن بدن از رادیکال های آزاد - قبل از آن که باعث آسیب شوند- با سرطان مبارزه می کنند. می توان بلوبری را همراه با ماست، شیر، غلات صبحانه مصرف کرد.






17.کاهش مصرف قند و شکر:
قند و شکر ممکن است به طور مستقیم باعث سرطان نشوند؛ ولی ممکن است سایر مواد مغذی را که از بدن در برابر سرطان محافظت می کنند را جا به جا کند. هم چنین شکر میزان دریافت کالری بدن را بالا می برد که خود منجر به چاقی می شود. اضافه وزن خود یک عامل خطرساز در ایجاد سرطان است. میوه ها جایگزینی شیرین و یک بستۀ غنی از ویتامین هستند.






18.ویتامین C و گریپ فروت :
ویتامین سی - آنتی اکسیدانی که در گروهی از میوه و سبزیجات مانند گریپ فروت،پرتقال، فلفل دلمه و کلم بروکلی وجود دارد- از ایجاد ترکیبات نیتروژنی ایجاد کنندۀ سرطان در بدن جلوگیری می کند. تحقیقات نشان داده اند که رژیم هایی سرشار از ویتامین سی با کاهش احتمال ابتلا به سرطان های کولون، معده، مری، مثانه، پستان و سرویکس ارتباط دارند. این یافته ها در رابطه با مواد غذایی سرشار از ویتامین سی ثابت شده اند نه مکمل های غذایی که کمتر می شود به آن تکیه کرد. پس باید از مقدار زیادی از میوه ها و سبزیجات استفاده کرد، آنها برای سلامتی بدن بسیار مفید هستند.






19.بادام زمینی و کرۀ آن:
بعضی از تحقیقات نشان داده است که مصرف رژیمی سرشار از ویتامین E احتمال ابتلا به سرطان معده، کولون، ریه، کبد و سایر سرطان ها را کاهش می دهد. بهتر است مواد غذایی سرشار از ویتامین ای مانند بادام زمینی، کرۀ بادام زمینی، بادام، کرۀ بادام و دانه های آفتابگردان در رژیم غذایی فرد باشد؛ آن ها باعث قوی تر شدن دفاع سلول های بدن می شوند.






20.سیب زمینی شیرین:
بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان قدرتمند است. مطالعات نشان داده اند که افرادی که رژیم غذایی دارای مقدار زیادی بتاکاروتن -که به مقدار زیاد در سبزیجات نارنجی رنگ و سبزیجات برگ دار یافته می شود- مصرف می کنند کمتر دچار سرطان های ریه، کولون و معده می شوند. در مطالعه ای که بین خانم هایی که هنوز یائسه نشده اند انجام شد، نشان داد که مصرف زیاد سبزیجاتی که دارای بتاکاروتن، فولات، ویتامین C و فیبر -مانند سیب زمینی شیرین- هستند خطر ابتلا به سرطان پستان را به نصف کاهش می دهد.






21. ماهی :
دیده شده است که کمبود ویتامین D در بدن باعث افزایش شانس سرطان پستان و کولون می شود. به نظر می رسد که ویتامین دی عروق خونی تغذیه کنندۀ تومور را مسدود می کنند و از ایجاد و رشد سلول های سرطانی و پیش سرطانی جلوگیری می کنند. به همین دلیل مصرف مواد غذایی مانند ماهی ها و لبنیات می تواند مقداری ویتامین دی بدن را تأمین کند. مصرف مکمل ها هم تا حدی می تواند کمک کننده باشد.






22.انار:
انار سرشار از اِلاژیک اسید است. در آزمایشگاه دیده شده است که اِلاژیک اسید از رشد سلول های سرطانی جلوگیری میکند و عوامل ایجاد کنندۀ آن را غیر فعال می کند. سایر مواد غذایی دارای الاژیک اسید عبارتند از:تمشک، توت فرنگی، گردو،  زغال اخته، و انگور (قرمز، سیاه و بنفش)






23.نمی توان به مکمل ها تکیه کرد:
ویتامین ها می توانند از بدن در برابر سرطان محافظت کنند. این در صورتی  است که این مواد به صورت طبیعی در غذا وجود داشته باشند. مرکز تحقیقات و انجمن سرطان امریکا هر دو بر ارجحیت دریافت مواد مورد نیاز بدن به کمک تغذیه مناسب و مصرف مقدار کافی از انواع میوه جات و سبزیجات نسبت به استفاده از قرص ها و مکمل ها تأکید دارند. تغذیۀ مناسب بهترین راه مبارزه است.





موضوعات مرتبط
تغذیه بیماران مبتلا به سرطان 1
تغذیه بیماران مبتلا به سرطان 2
تغذیه بیماران مبتلا به سرطان 3
تغذیه بیماران مبتلا به سرطان 4
تغذیه و سرطان


وی، یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با بروز سرطان در کشور و استان را بهبود سبک زندگی عنوان کرد و افزود: روش تغذیه نامناسب ایرانبان در سال های گذشته و استفاده از غذاهای آماده و فست فودها نظیر همبرگر، سوسیس، کالباس، دنرهای گوشت و مرغ و انواع سرخ کرده ها، کم تحرکی، سیگار، قلیان، قرار گرفتن در معرض دود سیگار به مدت طولانی، آلوگی های آب و هوا، نوشیدنی های گازدار و نوشابه های مختلف، استفاده بیش از حد از کودهای شیمیایی در زمین های کشاورزی و استفاده از هورمون ها در تهیه خوراک دام و طیور از جمله عوامل تاثیرگذار در ایجاد بیماری سرطان است.


«آن ماریامای»، متخصص ارشد این مطالعه گفت: ورزش کردن و داشتن رژیم غذایی مناسب از خطر ابتلا به سرطان پستان با کاهش چربی بدن و پایین آوردن سطح هورمون‌های جنسی مرتبط با این سرطان می‌کاهد.

به گفته وی، ورزش کردن تاثیر قوی‌تری بر پیشگیری از سرطان پستان ناشی از هورمون‌ها دارد. همچنین ورزش کردن راهکار مناسب برای کاهش وزن با هدف کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان است.


هر شخص دارای سلول های سرطانی در بدن خود است .
این سلول های سرطانی در آزمایشهای استاندارد خود را نشان نمی دهند تا آنکه به مقدار چند میلیارد سلول افزایش یابند. زمانی که پزشکان به اشخاص مبتلا به سرطان اعلام می کنند که دیگر در بدن آنها سلول سرطانی وجود ندارد ، این حالت فقط بدان معناست که آزمایشها دیگر قادر به ردیابی و پیدا کردن سلولهای سرطانی نیست زیرا آن سلول ها به مقدار قابل رد یابی شدن در بدن وجود ندارند.
 
 =============  
 
سلولهای سرطانی بین شش تا  ده مرتبه در دوره زندگی یک انسان پیدا می شوند.
 
 =============  
 
زمانی که سیستم ایمنی انسان قوی باشد سلولهای سرطانی از  بین می روند و از ایجاد تومور سرطانی جلوگیری می شود.
 
 =========)
 زمانی که شخص بیماری سرطان دارد نشانه آنست که وی دارای کاستیهای تغذیه ای شده است . این کاستی ممکن است منشاء ژنتیک ،محیطی ، غذا ها و عواملی درشیوه زندگی باشد.
 
=========)

 برای غلبه بر کاستی های متعدد تغذیه ای ، تغییر در رژیم غذایی شامل اضافه کردن بعضی  مخلفات غذا یی ، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
 

 =============
 یک راه موثر مبارزه با سرطان  نرساندن غذا به سلولهای سرطانی است ..  عدم رساندن مواد غذ ایی مورد نیاز سلول برای جلوگیری از افزایش و چند برابر شدن تعداد سلولها است.

  ============== 
 سلولهای سرطانی از چه موادی تغذیه می شوند
  
 ===============
 
  قند تغذیه کننده سرطان است. با قطع مصرف قند یک عامل مهم تامین غذا برای  سلولهای سرطانی قطع می شود .
 جانشین های قند نظیر
 NutraSweet ، Equal ، Spoonful و غیره با A  spartame ساخته می شود و زیان آوراست. یک جانشین طبیعی بهتر عسل مانوکا یا ملاس ناشی از قند سازی است لیکن مقدار مصرف آن باید بسیاراندک باشد. نمک سفره دارای افزودنی شیمیایی است که رنگ آنرا سفید کند..
 جانشین بهتر نمک سفره نمک حاصل ازآب دریا و یا Brag's aminos است.
 
 ===========  
 
شیر باعث می شود که بدن بخصوص در سیستم گوارش (معده و روده ها) مخاط درست کند. سرطان ا ز مخاط تغذیه می کند .     با قطع مصرف شیر و جانشین کردن آن با شیر سویا سلولهای  سرطانی در برابر بی تغذیگی قرار می گیرند.
 
 ===============
  سلولهای سرطانی در محیط اسیدی مقاوم و پایدار می شوند.. رژیم مبتنی بر گوشت قرمز اسیدی می شود و بهترین آنست که ماهی خورده شود و بجای مصرف گوشت گاو و خوک مقدار کمی  گوشت جوجه مرجح است. گوشت قرمزهمچنین محتوی آنتی بیوتیک های دامی ، هرمون های رشد و انگل است که تماما بخصوص برای اشخاص مبتلا به سرطان آسیب رسان است .
 
 ===============
   رژیم با 80% سبزیجات تازه و آب میوه و بنشن ، دانه های نباتی ، آجیل ها و مقداری میوه بدن را در محیط  قلیایی قرار می دهد. ازغذاهای پخته شده شامل بنشن ،حدود    20% می تواند به بدن برسد. آنزیم های زنده در آب سبزیجات تازه به آسانی جذب می شود و ظرف 15 دقیقه به سطوح سلولی می رسد تا سلولهای سالم را رشد کافی دهد و تقویت کند... برای بدست آوردن آنزیم های زنده بمنظور ساختن سلول های سالم کوشش کنید آب سبزیجات تازه ( بسیاری از سبزیجات از جمله جوانه لوبیا ) مصرف کنید و دو تا سه مرتبه  در روز مقداری سبزیجات خام بخورید.
 آنزیم ها در حرارت 104 درجه فارنهایت (یا 40 درجه سانتیگراد) ازبین می روند.
 
 =============  
 
  از خوردن قهوه ، چای وشکلات که دارای کافئین زیاد است پرهیز کنید. چای سبز جانشینی بهتر و دارای خواص ضد سرطان است. بهترین نوشیدنی آب است.برای جلوگیری از ورود توکسین های معروف(مواد سمی ) و فلزات سنگین در آبهای لوله کشی به بدن ، مصرف آب تصفیه شده یا فیلتر شده مناسب است. ا ز خوردن آبهای تقطیر شده پرهیز کنید.
 
 ==============
  هضم پروتئین گوشت قرمز سخت است و نیاز به مقدار زیادی آنزیم گوارشی دارد. گوشت هضم نشده که در روده ها باقی بماند فاسد می شود و مسمومیت ایجاد می کند.
 
===================
  دیواره های سلول سرطانی دارای پوشش پروتئین خشن است.  با  صرفنظر کردن از خوردن گوشت یا کمتر خوردن آن آنزیم بیشتری برای حمله به دیواره های پروتئینی سلول سرطان آزاد می شود و به بدن امکان می دهد سلول های سرطانی را از بین ببرد..
 
 ===================
  بعضی مکمل ها : IP6,
 Flor-ssence, Essiac, anti-oxidants, vitamins, minerals, EF A s
 etc...)) سیستم ایمنی را بهبود  می بخشند تا سلولهای مبارزه کننده و کشنده خود بدن را برای از بین بردن سلول سرطانی تقویت کنند. مکمل های دیگرنظیر ویتامین ای  (E) توان برنامه ریزی کشتن سلول یعنی روش معمولی خلاصی یافتن از سلول های آسیب دیده ، غیر ضروری و غیر لازم بدن را دارند
===================
  سرطان بیماری جسم و روح و روان است. داشتن روحیه مثبت و  پیکار جو به شخص مبارزه کننده با سرطان کمک می کند که به بقای خود ادامه دهد. خشم و عدم بخشش و تند خویی بدن را در برابر محیط پر تنش وترشرویی قرار می دهد. بیاموزید که روحیه ای توام با عشق و بخشندگی داشته باشید. بیاموزید که همواره حالت آرامش و دلی آرام داشته باشید و از زندگی لذت ببرید.
 
 .====================
 
سلول های سرطانی درمحیط حاوی اکسیژن توان ماندن ندارند. ورزش روزانه وتنفس عمیق باعث می شود که اکسیژن به لایه های سلولی برسد . اکسیژن درمانی روش دیگرِی برای از بین بردن سلول های سرطانی است.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۵/۲۹
آرمیتا احمدی

نظرات  (۲)

۰۶ شهریور ۹۳ ، ۱۹:۱۳ نماینده رسمی الکسا در ایران
www.iAlexa.ir
یک تیر و 2 نشان !!!

لذت یک درآمد شیرین اینترنتی !!!

هم کسب درآمد و هم افزایش بازدید

کسب درآمد تا 1 میلیون تومان درماه
پرداخت منظم و تضمین شده

افزایش بازدید وبلاگ شما
افزایش رنک الکسا وبلاگ شما
افزایش رنک گوگل وبلاگ شما
قانونی شرعی حلال
مورد تایید الکسا
مورد تایید گوگل وبمستر

عضویت 100% رایگان و آسان سریع در 5 ثانیه !

هدیه ویژه : 40000 هزار بازدید واقعی با آی پی های مختلف از سایت و یا وبلاگ شما فقط 10 هزار تومان به همراه خرید آنلاین !!

1000 برابر ارزانتر و بهتر از پاپ آپ !!

بازدید وبلاگ خود را 99 برابر کنید

بازدید بیشتر = اعتبار بیشتر = موفقیت بیشتر شما
www.iAlexa.ir
سلام مهربونم
وب جالبی داری
خوشحال میشم باهات بیشتر آشنا بشم و پستاتو با دوستام لایک کنم.....جامعه مجازی فیس کمپ یه محیط دوستانه با مجوز از ارشاد:
http://facecamp.ir
اینم چت روم مون:
http://campchat.ir/
خیلی راخت میتونی همون جا عکساتم اپلود کنی
campup.ir
اینم لینک شخصی من..خوشحال میشم دعوتمو قبول کنی:
http://facecamp.ir/signup/invited:cecca6029a01c83a75ead54899a535d7
#فدامدا

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی